HOTELS IN OVERIJSSEL

Hotels in Overijssel online hotel boeken, lage prijzen | Bed & Breakfasts | Rechtstreeks uw kamer boeken bij de hotelier zelf

hotelsinoverijssel.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Hotel Hof Van Dalfsen
Hof van Dalfsen
 

Hof Van Dalfsen

Haersolteweg 3

7722 SE Dalfsen

Tel: 0031(0)529 431818

Fax: 0031(0)529 434892

www.hofvandalfsen.nl 

Alleen al de unieke ligging maakt Hof van Dalfsen een heerlijke plek om te feesten (huwelijk, jubileum), te dineren, te vergaderen of om te overnachten en tot jezelf te komen. Midden in weilanden en het bos bij Dalfsen en toch op maar 10 minuten van Ommen of Zwolle.


Hotel Hof van Dalfsen beschikt over één éénpersoonskamer en zestien tweepersoonskamers waarvan er één speciaal gemaakt is voor mensen in een rolstoel. Verder zijn de kamers van alle gemakken voorzien en zijn er verschillende attracties in de buurt van het hotel.

Zoals eerder genoemd is het gebied waar Hof van Dalfsen is gelegen een schitterend gebied, het Overijssels Vechtdal. Hier kan men tot rust komen en genieten van de natuur door te wandelen, te vissen, te varen of te fietsen. Ook is Overijssel zeer geschikt om van nostalgie, historie, kunst en cultuur te genieten. Bij de receptie kunt u uitgebreide informatie over de omgeving vinden, onder andere over musea, galeries, boerderijen, restaurants en wandel- en fietsroutes.

Hof van Dalfsen heeft tevens een gezellig restaurant: Brasserie 't Hof

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands