HOTELS IN OVERIJSSEL

Hotels in Overijssel online hotel boeken, lage prijzen | Bed & Breakfasts | Rechtstreeks uw kamer boeken bij de hotelier zelf

hotelsinoverijssel.nl

This website may be for sale. Click here to inquire about this website.

Overijssel

Overijssel

In 1528 werd de naam Overijssel voor het eerst gebruikt voor het gebied van de huidige provincie Overijssel.

Overijssel is een provincie in het oosten van Nederland, grenzend aan Drenthe, Friesland, Flevoland, Gelderland en Duitsland.

 

In Overijssel liggen de steden: Almelo, Deventer, Enschede, Hengelo, Kampen, Oldenzaal, Rijssen, Steenwijk en Zwolle.

De hoofdstad is Zwolle. Enschede is de grootste stad.

 

Belangrijke rivieren: IJssel, Zwarte Water, Overijsselse Vecht, Dinkel, Regge en Reest.

 

Overijssel heeft een prachtige, goedverzorgde natuur met veel mooie, zeldzame planten en dieren, en niet te vergeten ook mooie statige landhuizen en kastelen. Hiervan kunt u genieten op de fiets, wandelend, te paard, in een bootje of met de auto. Overijssel heeft vele fiets- en wandelroutes in eigen natuur en landelijke gebieden.

Kasteel Rechteren, Dalfsen

HotelsinOverijssel.nl

HotelsinOverijssel.NL maakt deel uit van een netwerk van meer dan 7000 websites op het gebied van hotels en toerisme. Het voordeel voor u als bezoeker is dat wij het aantal hotels en B&B's op deze site beperken tot maximaal 10 per stad die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen. Op internet is een zeer groot aantal websites te vinden, waarin duizenden hotels en B&B's zijn opgenomen. De ervaring van veel bezoekers die op zoek zijn naar een hotel of B&B is dat zij door het te grote en ongestructureerde aanbod al gauw door de bomen het bos (hotel / B&B) niet meer zien. Ons streven is om het kiezen van een voor u gewenst hotel of B&B voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Uiteraard staan wij altijd open voor uw suggesties, zodat wij het gebruiksgemak naar uw tevredenheid nog verder kunnen optimaliseren.

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands